Verslag oudervergadering 18 juni 2018

Verslag oudervergadering 18 juni 2018

Aanwezig: Frank, Koen, Tinne, Nathalie, Celine, Sigrid, Heidi, Joni en Gert

Verontschuldigd: Valerie, Joke en Nele

  1. Bedankt!

Traditioneel trakteerde de school met een glaasje cava om iedereen te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Ook via deze weg: bedankt aan alle helpende handen.

Een extra dankjewel aan Koen en Wendy voor hun jarenlange hulp en steun aan onze school!

  1. Evaluatie schoolfeest

Zowel de school als de ouders vonden het schoolfeest erg geslaagd. Het was mooi weer, een grote opkomst, mooie optredens,… Het was superfijn dat elke leerling aanwezig was! De leerlingen hebben als dank hiervoor een ijsje gekregen.

Volgende keer moeten we meer drank voorzien, nu is er bijgehaald en er zal een ander springkasteel voor de grotere kinderen uitgekozen worden. Dit was te klein. Ook moeten we meer glazen voorzien.

Er waren veel helpende handen, waardoor alles wat voorzien was kon doorgaan, behalve bediening van drank. Dit werd niet echt gemist.

3.Proclamatie:

Door de groei van onze school wordt het moeilijker om iedereen een plaatsje te geven in de zaal. Toch wil onze school dat iedereen welkom blijft op de proclamatie. Daarom worden dit schooljaar de ouders van de betrokken leerlingen om 18u30 uitgenodigd voor het officiële deel en alle andere ouders om 19u voor de receptie.

  1. Opstart Halloweenwandeling 19 oktober 2018

De aanvraag om de straten verkeersvrij te maken moet in juni reeds ingediend worden. Frank bezorgt Joni het plan van de wandeling.

Verder moeten we nu al op zoek naar seingevers. Geïnteresseerde ouders mogen zich steeds melden bij Joni. Je hebt geen speciale opleiding tot gemachtigd opzichter nodig. Je kan gewoon voor deze activiteit gemachtigd worden. Vraag het ook eens aan vrienden, familie, buren, …

Geïnteresseerde ouders om de werkgroep Halloween te versterken zijn ook steeds welkom!

Binnenkort komt de werkgroep Halloween al een eerste keer samen om de grote lijnen uit te tekenen.

  1. varia
  • Er werd gevraagd of er nog actie werd ondernomen om de parking moddervrij te maken. Scholengroep is foto’s komen nemen. Gert gaat dit verder opvolgen.
  • Gert gaat een nieuwe uitdaging aan en verlaat de school als directeur. Hij gaat naar de 3-master in Kasterlee. Wie zijn opvolger wordt, is nog niet bekend. Gert zal de opstart van het nieuwe schooljaar nog wel meedoen. Veel succes Gert. We gaan je missen!
  • Er werd gevraagd om de struiken op de parking niet te kort te snoeien. Dit wordt doorgegeven aan de groendienst.
  • Er werd gevraagd of er eventueel klimop tegen de containerklas mag geplaatst worden. Dit zou luchtzuiverend werken en de klas afkoelen in de zomer. Gert vraagt dit na.
  • Enkele papa’s zouden een hekje kunnen maken uit gerecycleerd hout om de moestuin mee af te bakenen. Dit wordt besproken met de moestuinmama’s.

 

Fijne vakantie allemaal!