Verslag oudervergadering donderdag 11 januari 2018

Verslag oudervergadering donderdag 11 januari 2018

Aanwezig: Tinne, Koen, Nathalie, Frank, Greet, Christine, Joni, Gert

1. De beste wensen voor iedereen!
2. Evaluatie schoolkalender
Er was een goede verkoop. Het was een fijne samenwerking binnen de werkgroep. Het blijft een leuke activiteit voor de school.
3. Italiaanse avond 2 februari 2018
De praktische kant werd besproken
De opmaak van de affiche/uitnodiging/placemat/drankkaarten wordt door Juul gedaan.
De takenlijst hangt uit aan de deur. Vele helpende handen maken het werk licht!
4. Parking
Er zijn verschillende mogelijkheden doorgestuurd naar de school ( oa door Frank). De scholengroep moet nu verder bekijken wat technisch en financieel haalbaar is. Het seizoen is momenteel niet ideaal om iets te ondernemen.
5. Rommelmarkt
Er heeft slechts 1 mama gereageerd op het vormen van een werkgroep. Er wordt een oproep op facebook gezet. We verschuiven dit punt naar de volgende vergadering
6.catering schoolfeest
Er zijn geen andere voorstellen gekomen. We bieden dit jaar braadworst, croques, hotdogs en kip met appelmoes en brood aan tijdens het schoolfeest. Dit zal zonder voorinschrijving zijn. Volgende vergadering bepalen we de prijzen hiervoor en tegen dan zoeken we naar een vegetarisch alternatief.
7.Werkgroep moestuin
Er is een eerste bijeenkomst geweest op 13 december. Het was een fijne constructieve vergadering. Anouk heeft een plan opgemaakt. De juffen gaan op de personeelsvergadering bekijken wat zij haalbaar zien voor de school.
Er zal na de paasvakantie telkens een klas verantwoordelijk gemaakt worden (met een beurtrol) om de tuin water te geven.
Onkruid wieden en andere taakjes zal met kleine groepjes leerlingen en met leden van de werkgroep gebeuren.
Om eventuele perkjes om te spitten wil Frank de werkgroep machinaal ondersteunen.
Er wordt gezien of de regenton eventueel met een pomp bediend kan worden en of er een nieuwe notenboom aangeplant kan worden.
De volgende vergadering is dinsdag 24 januari om 10u 30. Geïnteresseerden zijn nog steeds welkom.
8. Overzicht bankboek/kasboek:
Deze werden overlopen.
9. varia en rondvraag
• Gert heeft in 2 scholen in de scholengroep leuke wilgenhutten gezien. Er wordt overwogen om er een aan te kopen voor onze school (evt. met de opbrengst van de
spaghettiavond).

• Op vraag van enkele ouders wordt de volgende oudervergadering op een later uur georganiseerd. Wij hopen op een grote opkomst.

Datum volgende vergadering: dinsdag 6 maart om 19u30