Verslag oudervergadering donderdag 12 oktober 2017

Verslag oudervergadering donderdag 12 oktober 2017
Aanwezig: Christine, Koen, Frank, Katie, Nathalie, Ruya, Greet, Sarah, Gert , Joni
Verontschuldigd: Tinne
1.Toelichting de zeppelinkrant:
Op de website kan je je emailadres registreren. Zo blijf je op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen op school en ontvang je het verslag van de oudergroep. Tinne maakte dit aan om de communicatie naar ouders toe toegankelijker te maken.
2. Evaluatie autoluwe schooldag:
Deze werd zowel door de school als door de ouders positief geëvalueerd. Het doorschuifsysteem en de activiteiten waren leuk. Het ontbijt was lekker en er waren voldoende helpende handen.
3.Kalender:
Anouk en Jules hebben zich opgegeven om aan de kalender mee te werken. Elke leefgroep zal op 3 maanden te zien zijn.
4. Rommelmarkt en catering schoolfeest:
Deze punten worden verplaatst naar volgende vergadering.
5.Cursus gemachtigd opzichter:
Er werd een oproep gedaan om deel te nemen aan een cursus gemachtigd opzichter. Deze zal doorgaan op een maandagavond of een woensdagnamiddag en duurt 2 uur. Inschrijvingsstrookjes zijn te verkrijgen op school. Je kan je ook rechtstreeks inschrijven via Stad Geel.
6.Gluren bij de buren:
Verder werd er ook een oproep gedaan voor “Gluren bij de buren”. Dit is een netoverschrijdend overlegmoment voor ouderkoepels. Meer info is te verkrijgen bij Koen.
7. Halloween:
De Halloweentocht werd overlopen. Er zijn al heel wat helpende handen, maar extra hulp is nog steeds welkom. Als er een mooie opbrengst is, zullen de klasbibliotheken van alle leefgroepen uitgebreid of vernieuwd worden.

Datum volgende vergadering:
maandag 27 november 2017 om 16u!
Iedereen welkom!